Sarah, ervaren tantra masseuse ! Wil je jezelf ontdekken en accepteren, kom dan bij mij

34 jaartjes jong

tantra massage,  body to body,VIP, nuru nuru, luxe massages

Ben je op zoek naar een erotische ritueel, die je zult helpen jezelf te accepteren en je te openen voor nieuwe indrukken?  We zijn ervan overtuigd dat tantrische massage je positief zal verrassen.

 Dit erotische ritueel is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar intensieve indrukken.Ik ben een ervaren tantra masseuse.

Ik hou van je zoals jij bent. Neem een massage van 2 uur of 1,5 uur dan kom je in een wereld van bijzondere ervaringen.

Wil je tijdens de massage beleven een diepe volledige ervaring van de  verlangen en dromen. De massage beantwoordt jouw meest geheime gevoelens. Eerst ga ik met je samen douchen sinds deze moment begint onze gezamenlijke reis zonder woorden alleen lichaamstaal, rustige muziek en aangename geuren.

Herbouw je energiekanalen en geniet ervan.

Tantra massages hebben een grote impact op lichaam en geest. Laat je ontspannen voor het moment dat je lichaam dit nodig heeft. Heel veel liefst van SARA

 

Dit bericht is geplaatst in Erotische Masseuses, Nieuws, acties van erotiek. Bookmark de permalink.

Een reactie op Sarah, ervaren tantra masseuse ! Wil je jezelf ontdekken en accepteren, kom dan bij mij

  1. Dirk schreef:

    Wat een mooie introductie voor een geweldige massage! Ik heb totaal geen ervaring hiermee en zou er wel graag meer over weten voordat ik het onderga. Ik ben can mening dat je hier goed de tijd voor moet nemen. Kun je aangeven hoe een tantra massage in elkaar steekt? Ik ben op zoek naar ultieme ontspanning en (als dat ook kan) een explosief hoogtepunt.

    Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *