Assia F cup  42 jaar Nederlandstalig vol liefde, prostaat massage, SM massage

Assia F cup 42 jaar Nederlandstalig vol liefde, prostaat massage, SM massage

Klasse dame van 42 jaar,

Altijd gezellig en heel lief. Een warme glimlach, kus en knuffel zou je zeker van mij krijgen, ik wil je lekker verwennen en naar je wensen luisteren. Met mijn warme hart op de juiste plaats ga ik je brengen tot de zevende hemel. Van alle massages ben ik thuis body to body, tantra, lingam, SM massage etc, alle wensen en verzoeken

Ik hou van een duo met Milusia.

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten